Fredagsbuketten är sedan länge

Fredagsbuketten

Franska tulpaner – fredagsbuketten

Alltså jag är kär i dessa tulpaner! Inte nog med att de är fullkomligt ljuvliga i verkligheten så blir de dessutom alldeles bedårande på bild! Färgen, formen, ståtligheten! Ja precis allt med denna tulpan är så vackert! Som ni kanske förstår kunde jag inte låta bli att knäppa av några extra bilder innan de åkte i vasen. Fredagsbuketten, som visserligen skaffades i tisdags, är sedan länge! Att ha färska snittblommor över helgen är lyx för mig.

Idag tänkte jag köra ut till Hyllie och fixa lite ärenden. Vi behöver en ställning till vår tvättmaskin och torktumlare samt lite andra smågrejer. Tidigare i veckan sprang jag in på Ikea en snabbis och jösses så nöjd jag är med inköpen därifrån. Nu har jag äntligen hittat duschhyllor till alla våra schampoo- och tvålflaskor som tidigare stått på badkarskanten och skräpat. Jag köpte två av de här (klick) hyllorna och jag kan varmt rekommendera dem. Alla hyllor som jag tidigare har testat har varit så skrangliga. Dessa spänner man liksom fast runt duschstången så de sitter fast ordentligt. Man får plats med ungefär tre flaskor på varje sida och vi har två hyllor ovanför varandra. Klockrent!

I helgen ska vi försöka åka iväg på en liten dagsutflykt om vädret tillåter. Packa en liten matsäck och vandra lite i naturen. Förra helgen åkte vi iväg för att låta barnen åka pulka men det uppskattades mer av föräldrarna. Haha! Vad gör man inte för sina barn…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.