Fredagsmys

Här har vi henne, familjens stjärna! Hon har så lite hår jämfört med när Ludwig var bebis, hon har dessutom mycket ljusare hår än honom. Det ska bli så spännande att se hur hon kommer att se ut och vem hon kommer bli lik. I skrivande stund sitter hon här bredvid mig i gungan och pratar, stunden precis efter att vi har klivit upp på morgonen är den stunden då hon är “lugnast” och faktiskt accepterar att sitta/ligga själv så då får man passa på att få så mycket som möjligt gjort.

Igår spenderade jag galet mycket tid till att leta reda på vart jag ska kunna skriva min tenta i mars, inte trodde jag att det skulle vara så svårt att hitta ett ställe som faktiskt tar emot studenter utifrån. Jag studerar ju på distans på Mittuniversitetet och behöver skriva tentan här i Malmö men varken Malmö Högskola eller Lunds Universitet eller komvux eller biblioteken tar emot mig. Folkuniversitetet tar 850kr per påbörjad timme (min tenta tar FEM timmar) och Sensus tar 250kr per påbörjad timme, jag antar att jag får välja det sistnämnda men det känns sådär kul att betala 1250kr för att skriva en tenta!! Det gäller ju verkligen att jag klarar den på första försöket så att jag slipper skriva en omtenta och betala ytterligare 1250kr.

Fredag igen, det är ändå något visst med fredagar även om man är mammaledig!! Vi har som rutin att beställa pizza från Vapiano efter att vi har hämtat på Förskolan (det blir tidiga middagar numer och många gånger äter vi redan vid kvart över fem, haha), Ludwig älskar nämligen pizza och det är en av få maträtter då vi alla kan sitta i lugn och ro (om Elsa tillåter förstås) och äta tillsammans utan att det ska bli sura miner. Jag och Ludwig delar på min pizza men det dröjer nog inte länge tills vi får köpa en egen pizza till honom för han äter säkert 3 pizza silzes! Jag och maken brukar även njuta av ett glas rött till middagen på fredagar och oj vad jag längtar nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.