Frisörtips i Malmö

Igår besökte jag min frisör Emelie på Larsson & Lange och jösses vilken skön känsla det är när man har fixat håret, det hade gått på tok för lång tiden sedan sist jag var där men livet kom liksom emellan. Det tar ju sin lilla tid när man ska färga och klippa sig, och då är ändå Emelie en av de snabbaste frisörerna som jag har gått till, vilket innebär en del logistik när man har två kids. Jag uppskattar tiden i frisörstolen så mycket mer nu än vad jag gjorde innan jag fick barn, det är verkligen ren och skär avkoppling. Emelie ger dessutom världens skönaste huvudmassage men det har jag redan nämnt för er, värt att gå dit bara för den sakens skull. Haha!

Jag klippte av ytterligare lite på längden och jag trivs verkligen så bra med kortare frisyr, sen betyder det dessvärre inte att jag fixar till håret oftare för det för när jag bara går hemma har jag det ändå bara uppsatt i en tofs. Jag har nämligen så himla tjockt hår (mycket hår men tunna hårstrån) och det tar alldeles för lång tid för att jag ska orka föna och platta det efter varje dusch, jag duschar dessutom bara håret typ 1-2 gånger i veckan. Jag har dock insett att för att jag ska känna mig “fin” så måste håret vara fixat så jag borde verkligen fixa till det varje dag, smink kan jag gå utan men när håret är kaos så känns det verkligen inte bra.

Denna gången färgade vi en mörkare färg i hårbotten (det gör jag alltid) samt la en ljusare färg i längderna, jag brukar inte färga längderna varje gång eftersom jag har så glansigt hår i mig själv men denna gången hade det verkligen solblekts och tonerna hade blivit alldeles för varma för min smak. Jag gillar att ha kalla toner i håret.

Hur som helst, jag är så nöjd med resultatet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.