Frukost på sängen

Frukost på sängen

Frukost på sängen

Första men absolut inte sista gången som barnen får frukost på sängen. När vi fotograferade till mitt senaste samarbete passade vi på att mysa till det med frukost på sängen. Jag körde iväg och köpte croissanter och jordgubbar samt plockade en liten bukett med syrener. Jösses så uppskattat hos barnen. Ludwig är inne i en fas där han älskar att “äta picknick” och detta blev lite samma sak. Det var riktigt mysigt fram tills dess att barnen började bli mätta och istället bara ville busa. Ja men ni ser ju Elsas blick här, kaos! Jag fick plocka bort alla sängkläder och skaka dem innan jag slutligen fick bädda om sängen. Haha!

På grund av den ihärdiga sjukstugan här hemma har jag lite brist på bildmaterial till mina kanaler. Jag har inte alls kunnat/orkat fotografera som jag brukar göra så därför bjuder jag på denna bilden ifrån arkivet. Lite “behind the scenes” när vi kör familjefotografering. Ikväll (tidsinställt inlägg från igårkväll) ska jag sätta mig och skriva min hemtentamen. Sista dagen är nämligen den 1/6 vilket är idag!! Jag har inte alls energin till det men vill i vart fall ge det ett försök och hoppas på det bästa. Nedrans sjukstuga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.