Frukostbuffé

Frukostbuffé

Frukostbuffé med barn

Long time no see! Den här veckan blev lite för intensiv för min smak, övertid varje kväll och ändå känner jag mig alldeles otillräcklig. Dålig sömn till följd på det och en förkyld Ludwig som vi har haft hemma samtidigt som vi båda jobbat hemifrån för att hinna med allt. Han fick ett Kruppåterfall och det är alltid lika läskigt. Hoppas innerligt att han växer ifrån det där snart som läkarna säger att han kommer att göra.

Jag har fortfarande massor med bilder kvar att redigera från vår resa och här bjuder jag på några från hotellets Frukostbuffé. Vi fick sannerligen öva på att äta på restaurang med barnen och jag måste säg att det gick över förväntan. De var jätte duktiga och satt alltid kvar på sina stolar, min fasa var att de skulle börja springa omkring. Resorten som vi bodde på var verkligen barnvänlig och där var många barnfamiljer. Dessvärre var det inte så lätt att få i barnen maten som serverades, framförallt inte Elsa som vägrade det mesta. Hon frågade efter sin smoothie, yoghurt med ”muckli” och runda mackor som vi brukar äta här hemma. När vi väl kom hem hade båda barnen en enorm aptit och det märktes att de hade saknat min mat…

Ikväll vankas det bröllop och HUR bra väder är det inte för en sådan tillställning. Om vi får sånt här väder på vår 40års fest kommer jag att bli alldeles överlycklig. Igårkväll var jag på sommarfest i Köpenhamn med jobbet. Min första sådan på mitt nuvarande jobb, julfesten blev nämligen inställd på grund av Covid. Kul att äntligen träffa alla kollegor.

Frukostbuffé Frukostbuffé

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.