Funderar ni på att bygga pool?

-inlägget publiceras i reklamsamarbete med Poolgiganten-

Pool

Bygga pool

Hade vi haft större trädgård så hade vi utan tvekan byggt en pool. Alltså tänk vilken lyx att bara öppna upp dörren till trädgården en varm sommardag och hoppa i en svalkande pool. Drömmen! Efter att man fick barn har man verkligen insett fördelarna med att ha allt tillgängligt här hemma. Även om tanken om att bege sig till stranden är oerhört mysig så innebär det även så mycket jobb. Förra sommaren gick vi till stranden TVÅ gånger och då bor vi bara fem minuters promenad därifrån! Nu hade vi visserligen en gipsad bebis som försvårade situationen för oss men jag tror ändå inte att vi hade varit där så mycket oftare. Man har blivit så bekväm sedan man fick barn men det blir säkert enklare när båda barnen är större.

Det är mycket som man ska tänka på när man ska bygga en pool.

  • När ska man bygga? Hösten är en bra tid att påbörja sitt poolprojekt, då har man gott om tid att få den klar lagom tills kommande sommar.
  • Vilken storlek ska man ha? För en normalstor tomt är 4×8 m en perfekt storlek.
  • Vilken färg? När det kommer till färgen så är jag svag för mosaikmönstrad liner, som på bilden ovan.
  • Vilka tillbehör behövs? Med en pool tillkommer såklart en del underhåll och en automatisk poolstädare är gissningsvis en bra investering. Hade jag byggt pool så hade jag även gjort en gaveltrappa där man kan sitta och njuta i solen, som på bilden. En Jet-stream hade jag också investerat i.

Det var bara några i raden av alla frågeställningar man bör ta i beaktning innan man bygger en pool. Därför är det värt att tänka till både en och två gånger innan man slutligen bestämmer sig. Det finns många bra poolföretag som man kan vända sig till, Poolgiganten är ett av dem. Funderar ni på att bygga pool kan jag rekommendera er att spana in deras hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.