Nya glasögonbågar

Lensway glasögonbågar

Nya glasögonbågar

Här har vi mina nya glasögonbågar. Jag tror bestämt att det var närmare 5 år sedan jag senast uppdaterade mig på den fronten. Visst är det en alldeles speciell känsla att sätta på sig ett par helt nya glasögon? De känns så rena och fräscha på något vis. Sen förändrar de ju ens utseende och jag antar att man är lite trött på hur man alltid annars ser ut. Jag trivs sjukt bra i de här bågarna som går i brunt.

Det är egentligen inte så stor skillnad på de här bågarna jämfört med mina gamla men jag ville ha ett par som jag vet att jag kommer att trivas i. Därför gick valet på ännu ett par bruna bågar, dock är de lite större än mina gamla och det gillar jag. Jag gillar även att de är bruna även på “ramen”, mina förra från Saint Laurent är ju silvriga där.

Mitt val av bågar

Denna gången beställde jag glasögon på nätet, från Lensway.com som har utökat sitt sortiment till att även sälja glasögon. Det var på Instagram som jag fick upp ögonen för denna nyheten. Det bästa av allt är att de har glasögonbågar till en rimlig slant. Bågarna som jag har valt heter C.Jacobsen – CJ9011-2010. De är precis sådär stilrena som jag vill ha dem. Jag funderar även på att beställa solglasögon med styrka så att man de dagar då man har glasögon på sig enkelt kan skydda sig mot solen.

Nu när jag är hemma med Elsa så har jag ofta linser på mig så då är det inget problem. Däremot så kommer jag att ha glasögon på mig nästan dagligen när det väl är dags att börja jobba igen. Mina ögon klarar inte av linser när jag sitter framför en dator hela dagen. Tänk då vad smidigt att ha ett par solglasögon med styrka så man enkelt kan byta till dem när man går ut och det är sol.

Glasögonbågar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.