Tomtens verkstad…

Här är vår alldeles egna lilla tomtenisse, redo att dela ut julklappar på självaste julafton. Jag var bara tvungen att ta ett “julfoto” på min lilla kille igår, jag funderade först på att köpa en hel tomtedräkt men ändrade mig till slut och köpte istället denna söta jultröjan från H&M. Jag ska försöka ha det som tradition att varje år ta en julbild med tomteluva på honom, helst hade jag velat ha en bild utomhus med snö runtomkring men det är ju inte särskilt ofta som det snöar i Skåne så de fina klapparna fick helt enkelt bli årets “location”.

Så störigt dock att ljuset är så kasst inomhus eftersom det inte blir riktigt ljust nu när det är vinter, bilderna blir liksom helt pixliga. Jag vill ha en kamera som klarar av alla ljusförhållanden och verkligen kan leverera när det kommer till skarpa foton och fokuspunkter som inte strular!! Några tips?? 

Jag blev så glad att jag dessutom lyckades fånga på bild när han står utan att hålla i sig, han gör det hela tiden numer men bara när han själv inte är medveten om det. Visst ser det ut som att han läser på julklappen och är helt redo att dela ut den till dess ägare? Så gulligt!

Det dröjde inte längre förrän Ludwig gick bananas och började öppna julklapparna och dra bort etiketterna så det fick bli en snabb fotografering som slutade med att jag fick knyta om rosetterna på ett antal av paketen. Det ljuvliga omslagspappret kommer förresten från Omslag.se, alltså jag är så glad att jag hittade till denna sidan för visst är det kul att slå in sina klappar lite extra lyxigt? Hittills har jag förbrukat 1,5 rulle av de fyra som jag beställde så det hade nogräckt med två rullar till detta årets klappar (perfekt så har jag kvar tills nästa år) sen behöver jag dock fylla på med sidenband för de jag beställde har tagit slut nu! Jag tycker det är så fint när man har alla klapparna i samma papper, tror att även det får bli en tradition! Det gäller dock att skriva på etiketterna direkt så man kommer ihåg vem paketet är till.

Jag har förresten lärt mig hur man ska knyta sidenbandet för att det ska bli sådär snyggt, spana in Omslag.se Instagram så finns det en film på hur man ska göra där. Det blev jätte stor skillnad gentemot hur jag hade knutit innan jag såg filmen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.