Halloween – Städ eller godis?

Halloween

Halloween – Bus eller godis

Glad Halloween från dessa Superhjältarna! Hoppas att ni har fått njuta av det fina vädret precis som vi har gjort. Jag åkte på en förkylning som heter duga tidigare i veckan så vi har mestadels hållit oss på hemmafronten och kurerat. Vi har hur som helst haft en jätte mysig Halloween-helg. Igår mötte vi upp ett par kompisar från Förskolan och gick Spökrundan (som är ett initiativ här i byn) tillsammans med dem. Helt klart höjdpunkten för barnen, de har pratat och laddat inför denna rundan hela veckan. Det blev en succé även i år och ambitionsnivån var minst sagt hög, jag menar självaste Sommarskuggan dök upp! Ni kan ju bara föreställa er barnens reaktioner!

Jag ser förresten fram emot när Elsa ska ta över Ludwigs Hulken-dress. Ni kan ju bara föreställa er pedagogernas reaktion när lilla Elsa kommer utklädd till Hulken när det vankas Påskfest eller Halloween på Förskolan. Haha! Nåväl, de älskar att klä ut sig båda två och Lillasyster ska såklart se upp till sin Storebror.

Halloween Halloween Superman Halloweenfest

I år körde vi ”städ eller godis” istället för ”bus eller godis” och jag valde givetvis städ! Hehe! Elsa har hjälpt mig att rengöra barnvagnen som inom kort ska läggas ut till försäljning och båda barnen har hjälpt oss att gräva upp Dahliaknölarna. Det blev med andra ord en effektiv helg på alla sätt och vis. Till barnens stora glädje kom grannarna in och gav bort en hel drös med leksaker och böcker och de tycker alltid att det är lika spännande. Elsa satt och lekte med kaffekokaren (leksak) som de fick i säkert en timme, hon fyllde den med vatten och serverade sedan kaffe till oss alla i omgångar.  Utklädnad barn Superman Superman Superman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.