Halsont och sjukstuga!

Jag är lite smått knäckt för när jag vaknade imorse insåg jag ganska snabbt att jag skulle behöva ställa in mitt PT-pass och allt annat som är fysiskt ansträngande också för den delen, min hals håller på att förvandlas till något tjockt som gör mer och mer ont efter hand som tiden går. Jag har verkligen INTE tid till att bli sjuk och jag är dessutom allt annat än nöjd med veckans träningsinsats så detta var det sista jag behövde. MEN, inget ont som inte för något gott med sig….nu har jag suttit som fastklistrad framför datorn hela förmiddagen och äntligen bokat hotell för i princip alla nätterna under vår Mexico-vistelse. Det blir minst sagt en blandad kompott av boenden, på Isla Holbox fanns det till exempel inga rum med AC lediga!

Skärmavbild 2014-03-02 kl. 11.39.09 Skärmavbild 2014-03-02 kl. 11.40.03

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.