Helautomatisk kaffemaskin och Tradera

Helautomatisk kaffemaskin

Helautomatisk kaffemaskin

Någon mer än jag som startar morgonen vid kaffemaskinen? Utan kaffe vaknar jag helt enkelt inte till liv! Nu brukar jag starta dagen med att dricka svart bryggkaffe, på morgonen är det svarta kaffet det bästa! Eftermiddagskoppen blir alltid en lyxigare variant från vår helautomatiska kaffemaskin. Att dricka en Cappuccino med perfekt skummad mjölk blir lite som en fika, den täcker liksom suget efter något annat. Perfekt! Jag misstänker att det blir “hemmakontor” för mig när jag börjar att jobba igen och då om något är det lyxigt med en sådan här kaffemaskin. Jämför den med kaffemaskinen på kontoret, jag kommer ju aldrig vilja dricka det kaffet igen.

Nu försöker jag att maxa tiden som mammaledig och då menar jag inte att ligga på latsidan för jag är helt enkelt inte stöpt till att ta det lugnt. Jag vill hinna med så mycket som jag bara kan, småprojekt här hemma, fotografera, träna. Ja allt som kanske blir svårt att få tid till när jag börjat att jobba igen. Ett av mina “småprojekt” var att uppdatera mitt Tradera med alla kläder som Elsa har vuxit ur och det har jag gjort denna veckan. Ni finner annonserna här (klick). Planen är att även uppdatera med Ludwigs kläder men det hanns helt enkelt inte med vid det tillfället. Jag är dessutom lite kluven när det kommer till att sälja hans kläder eller om Elsa rent av ska få ärva dem. Det tar dock emot att sätta på henne renodlade killkläder. Ytterkläder och skor är en sak men rena outfits tar verkligen emot. Man sparar dock en hel del pengar på att låta båda barnen ha samma kläder. Nåväl, jag får tänka på saken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.