Hemmakontor – på min önskelista

Hemmakontor

Hemmakontor

Ett ordentligt hemmakontor står verkligen på min önskelista så här inför att jag byter jobb. Det kommer nämligen att bli en hel del jobb hemifrån varför jag hade behövt ett ordentligt skrivbord och tillhörande stol. Tja, jag behöver dessutom ha möjligheten att kunna stänga in mig på ett kontor när det behövs. Mina arbetstider är nämligen väldigt flexibla i min nya tjänst vilket passar vår livssituation alldeles ypperligt för tillfället. Jag har möjlighet att jobba kvällar om det passar oss bättre, tänker specifikt de dagar någon utav oss måste vara hemma med barnen. Då kan jag ta barnen på dagen och sedan jobba kvällstid när Calle kommer hem och tar över stafettpinnen. Min chef är dessutom placerad i USA och tidsskillnaden gör att vi emellanåt kommer behöva ha möten när det är kväll här hemma. Nåväl, för att få till ett ordentligt kontor behöver vi flytta så det är väl inte aktuellt just nu.

Jag tänker dock att vi kan göra något tillfälligt inne i sovrummet. Önskvärt hade ju varit ett höj- och sänkbart snyggt skrivbord samt en stilren kontorsstol till. Nu är det inte så att jag kommer att sitta hemma och jobba hela tiden men jag kan i princip välja själv när jag vill göra det. Utöver det har företaget i fråga kontor i Västra Hamnen vilket ligger på perfekt cykelavstånd från Limhamn. Lite jobb från Köpenhamn kommer det också att bli och då tänker jag att jag ska samåka med min man.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.