Höstbukett med hortensia

Höstdukning

Höstbukett med Hortensia

Jag fick en alldeles ljuvlig höstbukett med Hortensia från teamet förra veckan när vi hade avslutningslunch i samband med att jag ska sluta på Cloetta. Vi åt en fantastiskt god lunch tillsammans på Operagrillen inne i stan, det kändes som ett perfekt avslut. Jag fick även två flaskor bubbel som jag kommer att avnjuta vid ett speciellt tillfälle framöver.

Alltså det där med att köpa blombuketter är en konst enligt mig! Buketten ska andas omtanke och lite lyx och den här buketten är verkligen spot on! Den som har skapat denna har inte bara kastat ihop några blommor på måfå utan har en känsla för vad som passar ihop. För övrigt så är jag extra svag för just Hortensia och är på jakt efter en buske till trädgården. Jag vill gärna ha den gigantiska sorten. Om det nu går att välja ur det perspektivet eller om det rent av är ett lotteri beroende på hur busken trivs.

Höstbukett med Hortensia Höstbukett med hortensia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.