Höstdukning och min födelsedag

Höstdukning

Höstdukning och min födelsedag

Idag blir jag hela 39 år gammal! Helt galet! Jag känner mig verkligen inte så gammal, ett uttryck som man har hört så många gånger förr. Tänk, nu är jag den där ”gamle” som man tyckte att ens föräldrar var när man var liten. Med åldern kommer helt klart en dos ödmjukhet på köpet och nu tillhör jag en av dem som enbart önskar att familjen får vara frisk. Allt materiellt är oväsentligt! Man har liksom insett att man inte är odödlig och att man bara har livet till låns. Det gäller att göra det bästa av tiden som man har tillgodo. Inte slösa den på sådant som ger negativ energi. Det sistnämnda har jag verkligen försökt anamma, det är svårt men jag gör framsteg. Jag vill omge mig med personer som vill mig väl och som genuint är ens vänner. De som finns där för en även när livet inte är på topp.

Just nu befinner jag mig exakt där i livet som jag vill befinna mig. Jag har en fantastisk familj, vi bor i huset som jag drömt om och jag har ett jobb som jag stortrivs med. Att byta jobb var bland det bästa jag har gjort på länge. Nu är allt fortfarande väldigt nytt och jag har inte helt kommit in i min nya roll men det känns så rätt.

Höstdukning

Höstdukning

Dagen till ära gjorde jag en höstdukning som jag lyckades föreviga på bild. Jag fick två alldeles ljuvliga blombuketter av Mamma & Jocke samt av svärföräldrarna. Den ena står på bordet och den andra skymtar i bakgrunden på skänken. Blommor är för övrigt så svåra att fotografera vid dukningar, helst när de står i högra vaser. Man får liksom bara med sidan av buketten vilket inte alls gör den rättvis. Hur som helst innehöll båda buketterna Hortensia som är en av mina favoritblommor den här tiden på året.

Höstdukning

Pumporna köpte jag på Ikea. Vasen kommer från Lyngby. Ljusstakarna från Kähler. Tallrikarna från Vinga HomeHöstdukning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.