Höstkläder för barn

Höstkläder för barn

Överraskningsfirande i efterhand

Ännu en vecka som bokstavligen sa swish! Jag har ju heller inte gjort mig själv en tjänst med tanke på hur mycket jag bokat upp mig på de senaste två veckorna. Det föll verkligen inte väl med mitt första bokslut på nya jobbet. Jag har känt mig så stressad samtidigt som jag inte har velat boka av något eftersom det är så sällan jag träffar vissa vänner. Ovanpå alla mina bokningar passade min kära vän Amanda (i maskopi med Calle) på att överraska mig i torsdags. När jag stod mitt i maten med barnen öppnades plötsligt ytterdörren och där stod Amanda och bara ”nu ska du lämna över allt till Calle, jag har bokat bord till oss vid halv sex”. Calle hade kört hem tidigare från kontoret för att ekvationen skulle gå ihop. Så himla gulligt av min väninna att styra upp något sådant, jag blir alldeles rörd. Jag inser dessutom hur oflexibel jag är till sådana här spontaniteter i vardagen. Kvällen hade jag planerat att jobba varenda sekund och dessutom hinna köra till Emporia för att köpa present till mamma som fyller år idag. Jag kan ju säg att pulsen gick upp några steg där, haha! Det löste sig, vi körde en kortare kväll och sen cyklade jag till kontoret redan 06:00 dagen efter…

Höstkläder för barn

Ett annat stressmoment är att vi inte har några höst- / vinterkläder till barnen än. Vi har lagt en stor beställning som det blivit lite förseningar på och av den anledningen vill jag heller inte beställa någon annanstans eftersom vi har kläder påväg. Hur som helst, nu har jag fått besked om att de ska skickas från lagret i mitten på nästa vecka så barnen får klara sig en vecka till med för små kläder. Vi har ju dessutom bjudits på ett fantastiskt höstväder och barnen har kunnat gå i enbart fleece och mössa, så tacksamt.

Idag vankas det födelsedagsfirande för Amanda som bokat in ett härligt gäng tjejer på Padel. Det ska bli så kul att äntligen testa på den sporten. Vi har ett stort Padel-center precis bredvid mitt kontor så förhoppningen är att jag ska tycka att det är kul och sedan kunna spela på lunchtid framöver. Efter att vi har svettats lite ska vi sedan bege oss mot en restaurang och avnjuta en god middag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.