Höstpynt i trädgården

Stilrena regnkläder för barn

Vi håller Ludwig hemma även denna veckan. Eller vi lämnade honom på Förskolan i måndags men han blev hemskickad efter EN TIMME. Jag förstår såklart att det är jätte svårt för pedagogerna nu med hänsyn till Covid-19. Dock så förstår jag inte alls vad de grundar Ludwigs förkylning på. Han blev hemskickad redan förra onsdagen och då kanske jag kan köpa det för hans näsa hade runnit lite. I min mening på grund av väderomslaget.

Däremot har vi inte torkat hans näsa på hela helgen och inte heller sedan vi hämtade hem honom i måndags. Inte ens när vi kom hem från ridningen i lördags när det var riktigt busväder rann hans näsa. Det känns lite surt för han behöver verkligen Förskolan. Här hemma klättrar han nästan på väggarna och det är inte superenkelt att hitta på så mycket när man har Elsa också. Nu vågar vi liksom inte lämna honom, även om han är frisk! Jag har förstått att det är höstlov nu och kanske är det så att de rent av hade räknat med att han skulle vara “sjuk” även denna veckan?

Höstpynt

Veckans planer har med andra ord gått helt i stöpet. Nu går dagarna ut på att leka med barnen och försöka att hinna med det mest nödvändiga. Jag försöker att vara i “nuet” så mycket som det går och njuta av att vara med barnen men ska jag vara ärlig så är jag så trött. Jag behöver pausen när Ludwig kommer ifrån på dagarna och får leka med sina kompisar.

Regnkläder barn

2 comments on “Höstpynt i trädgården

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.