Höstrusk – kallt och ruggigt

Höstrusk

Höstrusk

Vi har en riktig slappedag idag, orkar knappt komma ur pyjamaserna idag. Jag antar att det är vädret som gör sitt plus att vi har haft en intensiv vecka. Riktigt höstrusk idag! Jag brukar annars vara väldigt drivande till att komma igång med dagen. Idag går det bara inte. Det får helt enkelt bli en dag där vi tar allt som det kommer. Funderar lite på om vi ska bege oss till någon ny lekplats med barnen. Ludwig har verkligen myror i byxorna och är rent ut sagt jobbig idag.

Det var längesen jag publicerade bilder på vårt hus, vårt älskade hus. Blir alltid lika varm i kroppen när jag tänker på att just detta blev vårt första hus. Känner mig lyckligt lottad. Det är något visst när man sätter sin egen prägel på ett hus. Det såg ju inte alls ut så här när vi köpte det. All renovering vi har gjort har blivit så mycket bättre än jag hade hoppats på. Så nöjd med våra val! Om det inte vore för att det är så dyrt så hade vi även byggt ut en punschveranda till vänster om huset. I så fall hade vi nog byggt ut även på ovanvåningen så att vi hade fått ett extra rum där. Drömma kan man ju alltid…

Balanscykel Gatuhus

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till här hemma. Det ligger förresten ett liknande hus som vårt ute till försäljning nu, ni finner det här (klick). 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.