Hotel Barrière Le Majestic – Cannes

Ska man bo på hotell i Cannes ska man vara ute i god tid när man bokar, vi gjorde misstaget att vänta på tok för länge så när det väl var dags att boka fanns det knappt några lediga rum. Vi hamnade slutligen på Hotel Barrière Le Majestic, ett alldeles fantastiskt hotell med extra allt och som dessutom ligger på absolut bästa läget på självaste huvudgatan La Croisette. Jag menar, spana bara in lobbyn på bilden nedan så förstår ni vad jag menar! Detta hotellet levde verkligen upp till sina fem stjärnor (förutom att de hade glömt städa upp den där citronskivan som jag halkade på vid poolen då), ett tydligt exempel på det är att varje gång vi skulle hjälpas åt att bära upp Ludwigs vagn upp för trappstegen till frukosten kom personalen springandes mot oss för att rycka in som bärhjälp.

Ludwig fullkomligt älskade vårt hotellrum, han sov mellan oss under hela semestern och det funkade alldeles utmärkt!

Vi blev uppgraderade till ett bättre rum, vi skulle egentligen ha utsikt mot andra sidan (en trist liten gata) men fick istället denna magnifika utsikt. Inte helt fel och det är verkligen sådana små gester som man som gäst verkligen värdesätter.

Serveras det champagnefrukost, ja då får man passa på! Känslan av att starta dagen med en skål i champagne är allt lite speciell, det serverades allt ifrån sushi till fina ostar och våfflor till frukost så vi åt sannerligen med god aptit.

Hotellet hade en egen strand med en brygga till bredden fylld av solstolar, så himla lyxigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.