Idag anlände julgranen

Idag anlände julgranen

Bjuder på en bild på när Ludwig klädde granen för två år sedan, jag minns att vi bara precis hann klä den för att dagen efter åka in akut till sjukhuset med ambulans. Vilka minnen som väcks när man ser på bilder. Nåväl, det har ekat lite tomt här inne och det är för att jag helt enkelt inte har hunnit att uppdatera. Imorgon har jag planerat en kväll framför datorn och för en gångs skull har jag en del bildmaterial på lager….

Vi satte hur som helst in julgranen ikväll och WOW vilken gran det blev i år! Precis som förra året har vi en sann Disneygran, helt magisk! Nu längtar jag efter att klä den tillsammans med barnen.

Trevlig kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.