Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag!

Det enda jag önskar mig är att mina barn ska få vara friska och leva ett lycklig liv. Jag ska göra allt som står i min makt för att de ska få det så bra som det bara går, mina älskade guldklimpar. Kärleken till sina barn är verkligen obeskrivlig och tänk att jag har fått lyckan att få två underbara barn. Ibland får jag nypa mig i armen.

De första bilderna på Elsa efter gipset, det går inte med ord att beskriva den underbara känslan att få bära henne utan gipset.

Något för stora sandaler som hon egentligen skulle invigt i somras. Sandalerna kommer från Babymocs, jag fullkomligt älskar deras barnskor.

Jag tidsinställde detta inlägget redan igår eftersom allt fokus kommer att ligga på födelsedagsfirande idag. Alldeles strax ska jag möta upp Karin för en morgontur i simhallen, den bästa starten på dagen. Ikväll ska vi styra upp världens tapasbord och öppna en god flaska rött, det ser jag fram emot. Imorgon ska vi ha en liten födelsedagsbjudning så det blir även en del förberedelser inför den.

2 comments on “Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag!

  1. Stort grattis på födelsedagen Tussen <3 Och herregud vad bra kämpat med Elsas gips! Och lilla söta Elsa, bra kämpat av dig med. Kriga på med skenan nu, så hoppas jag att det är över sen och att du får jaga storebror runt bordsbenen. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.