Inget uterum utan en gedigen Jutematta

-innehåller reklamlänk-

Jutematta till Uterum

Alltså, det är precis det här jag såg framför mig när vi började renovera uterummet. En gedigen Jutematta på ett slipat betonggolv samt liggande vitmålad träpanel på väggarna. Nyp mig så fint det blir! Om ni vill se förebilder på uterummet kan ni klicka här (klick). Nu är tanken att Jutemattan ska ligga på motsatt sida från fönstret och prydas av en väl utvald soffa som vi ännu inte har införskaffat. Tills dess får den ligga in sig här under fönstret för man vet aldrig hur lång tid det tar innan vi hittar den ”rätta” soffan. Jag har en bild i huvudet på hur jag vill att den ska se ut så jakten har börjat om man säger så. Under fönstret ska vi ha ett runt träbord med fyra stolar.

Den här mattan är precis vad jag hade tänkt mig när jag började planera inredningen här ute. Jag tycker att den viger sig så väl till det ljusa betonggolvet samt ger en sådan inbjudande känsla för just ett uterum. Vi har beställt mattan från Kilands Mattor som har ett enormt utbud.

Nu måste jag hoppa bums i säng, jag är helt slut! Den här dagen tog alldeles för mycket energi. Det började med att cykeln strejkade när jag var ungefär halvvägs in till kontoret så jag fick snällt vända och promenera hela vägen hem igen för att jobba hemifrån. Sen har jag lagt i princip hela arbetsdagen till att felsöka en isolerad transaktion som fortfarande inte är löst! Utöver det var barnen så oerhört trotsiga efter hämtningen och som tillägg har jag haft några riktigt kassa nätter pga av en stökig Elsa. Imorgon håller Förskolan stängt så jag behöver verkligen ladda det där batteriet för det är jag som åker på lotten att vara hemma med barnen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.