Inspiration juldukning – med grönt inslag

Inspiration juldukning

Inspiration juldukning

Jag tyckte att det var hög tid att dela lite inspiration till juldukning nu när det bara är en månad kvar. Förra året körde jag på grönt jultema vilket jag fullkomligt älskar. Det bästa är att man kan använda en grön duk året om till skillnad från när man kör på en röd duk som nästan bara är gångbar vid jul. Jag är dock lite sugen på att anamma det röda temat i år men vi får se. Än så länge spånar jag bara. En mörkblå duk hade också varit väldigt fint och den färgen passar ju också året om. Sen är det kul att ha en specifik julduk som man bara plockar fram just vid denna högtiden.

Judukning 2020

En vit julservis

Vi plockar alltid fram vår vita servis vid jul. Nu är det ingen renodlad julservis men vitt går alltid att matcha med alla färger så det är ett praktiskt färgval. Vår servis kommer från Vinga Home och jag fullkomligt älskar den. Den är så stilren!

Juldukning

Julpynt till dukningen

Ett enkelt tips är att klippa av några kvistar från granen och lägga i mitten på bordet. Sen kan man bara placera några blommor i lägre vaser så blir det lite som en julkreation. Vi hade vita julstjärnor förra året men det är även fint att ha Hyacinter. Det tror jag att det får bli i år…

Inspiration juldukning

Duk från Himla / Servis från Vinga Home / Bestick från Gense 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.