Installation av Robotgräsklippare

Installation av robotgräsklippare

Installation av robotgräsklippare

Installation av Robotgräsklippare och trädgårdshäng med mormor & morfar

Det är just vad helgen har bestått utav. Allt har sin tid om man säger så. Igår var det Robotgräsklipparens tid och tack och lov för Fixar-Jockes och mormors support. Att göra sådana här saker i sällskap av två kids är ingen enkel ekvation. Calle & Jocke, i visst sällskap av Ludwig, fick helt enkelt ägna sig åt Roboten. Mormor ansvarade för Elsa och även Ludwig när han var trött på att hjälpa pappa & morfar. Jag tog på mig ansvaret för markarbetet, det vill säga att rodda med mat/disk och annat plock. Ett heltidsarbete bara det!

Nu är slingan nergrävd och Roboten står på laddning, jag är galet spänd på det där premiärklippet som förmodligen går av stapeln redan ikväll. Jag insåg att vi även behöver ett litet hus till Roboten och har förhoppningar om att Fixar-morfar vid tillfälle kan hjälpa oss att snickra ihop ett av överblivet material från alla renoveringar.

Installation av robotgräsklippare

Installation av robotgräsklippare

Robotgräsklippare

Vattenlek

Medans männen slet, svalkade damerna sig här i skuggan under trädet. Den här badbaljan har verkligen använts väl. Elsa fullkomligt älskar att stå här och sleva upp vatten varvat med att hälla det på sig själv. En perfekt sysselsättning under varma dagar!

Vattenlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.