Jul i Köpenhamn

Jul i Köpenhamn

Jul i Köpenhamn

En bild från min och mannens lilla vistelse i Köpenhamn, jag var något för lättklädd. Borde åtminstone haft en halsduk med mig. Tänk att vi har närheten till denna vackra staden, jag älskar verkligen Köpenhamn och hade gärna bott där. På lördag åker jag förhoppningsvis dit igen, denna gången för att besöka Tivoli. Det hänger dock lite på vädret för om det blir lika stormigt som idag lär vi inte åka dit. Det blir i så fall barnens första besök på Tivoli och det är jag så spänd för.

Jag har jobbat hemifrån nästan hela veckan. I måndags hade jag byggarna här för att byta dörrarna. Idag har städarna varit här och eftersom vi inte hunnit ge dem någon ny nyckel fick det bli hemmajobb även idag. Imorgon kommer byggarna hit igen för att fixa med lister etc runt dörrarna så det blir inte mer kontorsdagar för min del. När det är sånt här ruskigt väder är det bara skönt att slippa ge sig ut så jag klagar inte. Älskar flexibiliteten i mitt jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.