Kalas för Ludwig

Lite bilder ifrån kalaset i lördags. Jag var inte alls särskilt flitig med kameran så det blev bara några få ögonblicksbilder.

Morfar hjälpte Ludwig att bygga ihop BRIO-banan som han fick ifrån oss. Stundtals leker han så fint med sina BRIO-delar och stundtals känns han nästan för liten för dessa leksakerna. Det står 3+ på förpackningen så det är kanske inte så konstigt. Hur som helst blev kalaset så lyckat. Det var en mindre skala som kom för att fira honom. Den där pandemin ställer allt till det men snart så är den förhoppningsvis ett minne blott.

Jag är så glad att Elsa tycker om att vara hos mormor. Hon är nämligen något kräsen med vilka hon accepterar att sitta hos. Jag antar att det hänger lite ihop med att hon inte har träffat så mycket folk på grund av pandemin och dessutom var det inte så många som klarade av att hålla henne när hon var gipsad.

Kusinen Benjamin kom för att fira Ludwig, det skiljer drygt två år mellan dessa två.

Tänk att jag och min lillebror fått fyra barn inom loppet av fem år, haha! Det blir en härlig kusinskara som kommer ha så roligt tillsammans.

Benjamin var snäll och hjälpte Ludwig att öppna födelsedagspresenterna. Han fick en slant till sitt sparkonto, en ny outfit och några få leksaker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.