Klänning med ballongärm

Klänning med ballongärm

Klänning med ballongärm

Jag bar en alldeles ljuvlig klänning med ballongärm från Residus när jag och Amanda gjorde Köpenhamn. Denna klänningen kändes helt rätt här, jag matchade den med ett par sneakers men den hade blivit snäppet vassare med ett par pumps. Jag packade inte ens ner några klackar eftersom mina fötter inte riktigt orkar med det. Tanten inom mig har tagit över! Haha! Hade jag vetat om att vi skulle låna cyklar från hotellet så hade jag nog tänkt om. Hur som helst så vill jag tipsa om klänningen som just nu finns på rea här (klick).

Nu ska vi iväg och handla, ikväll vankas det grillbjudning här hemma. Vi skulle egentligen haft gäster även igår men det ställdes in med kort varsel så nu är vi supertaggade på kvällen istället. Jag hade önskat att vi kunde hänga i trädgården men vädret vill tydligen något annat…

ResidusKlänning med ballongärm Residus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.