Klassisk basker – fulländar looken

-inlägget innehåller annonslänk-

Rak jeansmodell

En klassisk basker – när man har en dålig hårdag

Mitt hår är för tillfället en katastrof. Det är på den nivån att jag inte kan gå utan huvudbonad. Utväxten, de gråa stråna och därtill den dassiga kulören i topparna. Jag har med andra ord väntat lite för länge med att gå tillf risören. Det ska bli så härligt med en uppfräschning senare i veckan. Jag trivs superbra med axellångt hår eller strax ovanför axlarna så det blir samma längd. När det kommer till färgen så vill jag ha en kall brun färg men absolut inte åt det svarta hållet. Mitt bästa tips till ett ofixat hår är en klassisk basker, det körde jag på i helgen när det vankades kalas.

Klassisk basker

Jag gillar verkligen att bära huvudbonad, det fulländar liksom looken. Det gör även att man inte behöver ha den där perfekta frisyren som i princip är omöjlig att vidhålla. Framförallt när man ska fotografera och det till exempel blåser.

Klassisk basker Klassisk basker

Basker: Lindex / Kofta: GANT / Skjorta: Baum und Pferdgarten / Jeans: Filippa K / Stövletter: Footlight Klassisk basker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.