Klassisk look i jordnära toner

Klassisk look

Klassik look i jordnära toner

En klassisk look som jag fullkomligt älskar! Vida beiga byxor ihop med en vit silkesblus och brun stickad cape som även plockar upp nyansen i brillorna väldigt fint. Matchat med svarta stövletter och svart väska. Det är tyvärr på tok för länge sedan jag var hos frisören så håret hade verkligen behövt sig en uppfräschning. Jag har försökt att täcka de grå stråna med färgspray men bara vetskapen om att man är gråsprängd i hårbotten får en att känna sig ganska sunkig. Outfiten gjorde dock att jag kände mig så fin på julafton då jag bar just denna kombinationen….

Klassisk look

Cape och silkesblus: Stenströms  / Byxor: Zara / Brillor och väska: YSL / Stövletter: Footlight Klassisk look

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.