Klassiska plagg for the win!

Klassiska plagg

Klassiska plagg for the win!

Så här såg jag ut den tredje dagen vid Comosjön. Jag tog oavkortat med mig klassiska plagg under resan. Plagg som jag enkelt kunde mixa och matcha med varandra. Ena dagen bar jag de här linnebyxorna ihop med denna ljuvliga blå koftan och andra dagen ihop med min bruna stickade tröja. Jag har blivit så klok när jag shoppar kläder jämfört med några år sedan. Jag tänker alltid på hur jag ska kunna mixa mina outfits och få så många olika looks utifrån ett och samma plagg som det går. Den här blå koftan kan jag tex bära till kontorsbyxan men också ihop med jeans eller som här med ett par avslappnade linnebyxor. Min klädstil är klassisk och stilren och jag älskar det!

Äntligen fredag! Den här vecka gick i en hisklig fart! I tisdags mötte jag dessutom upp Amanda och Tisse för en middag på stan och igår hade vi AW på kontoret. Detta samma vecka som vi hade bokslut och upp över öronen med jobb. Jag känner mig alldeles matt här nu och ser fram emot en kväll hemma med barnen. Jag får lätt ångestkänslor när det blir för mycket och just nu känner jag hur den där hemska känslan kommer krypandes. Jag känner att jag inte räcker till på några plan! Nåväl, det är en ny dag imorgon och nu är det dags att hämta hem mina små från Förskolan.

Klassiska plagg

Kofta: Stenströms / Byxor: Cavaliere / Loafers: Gucci Klassisk look Klassiska plagg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.