Klong Äng Vas

Klon Äng Vas

Helgbuketten

Jag måste säga att den här vasen från Klong är verkligen perfekt för snittbloms-kreationer från trädgården. Eftersom vi skulle ha lillebror med familj på besök idag passade jag på att redan igår duka bordet i uterummet samt arrangera denna blomsterkreation. Alltså Dahlior är så otroligt vackra! Tanken var att vi skulle bjuda på lasagne och mozzarellasallad till lunch följt av äppelpaj till eftermiddagsfika.

Vi fick dock styra om söndagsplanerna efter att gästerna ringt in och sjukanmält sig sent igårkväll. Det är verkligen ett lotteri det här med om barnen lyckas hålla sig friska när man har bokat något. Så trist, samtidigt vill man inte ta några som helst risker för att bli smittad så vi är så glada det bröt ut innan och inte under bjudningen. Vi hade sjukstuga så att det räckte och blev över i våras…

Klong Äng Vas Klong Äng Vas

Nu funderar vi på vad vi ska hitta på idag och det lutar åt att vi tar en tur till något av våra promenadstråk. Packar med lite fika och bara spenderar lite tid utomhus i friska luften. Igår hade barnen sin farmor & farfar på besök hela dagen vilket var väldigt uppskattat. De är så snälla och tar alltid med sig lunch så att vi slipper ordna med något, det uppskattas verkligen hos en småbarnsfamilj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.