Ett feminint plagg – knytblusen

Kan man någonsin få för många knytblusar till sin klädsamling? Jag tror inte det! Den här knytblusen är en ny favorit hos mig. Jag har mer och mer börjat anamma färgglada plagg och denna något “knalliga” blå färgen är så himla härlig! Knytblusen är dessutom så snygg under en kavaj eller en lättare kofta/cardigan. Den lyfter hela outfiten och man behöver i princip inte några accessoarer för att fullända sin look. Jag har helt gått över till feminina plagg. Tidigare var jag väldigt mycket för skjortor men nu vill jag bara ha silkesblusar, det känns mer “jag” på något vis. Affärsmode

Ett feminint plagg som passar minst lika bra till kontoret som till AW:n eller sommarfesten.

Caliss

Knytblus

Blusen kommer från ett av mina favoritmärken Caliss, ett svenskt varumärke med inrikting på affärsmode. Jag har sedan tidigare en klänning från samma varumärke (den jag bar på Elsas barndop) och jag är bokstavligt talat kär i den klänningsmodellen.

Feminint plagg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.