Konferensresa utomlands

Företagsresor
Företagsresor

Just nu bokstavligen drömmer jag om att få resa utomlands. Vi som reste i princip 3-4 gånger per år innan vi fick barn är plötsligt nere på 0 resor om året. Nu hade vi ett speciellt år förra året som innebar att vi inte kunde resa utomlands på grund av Elsas skenor/gips. I år bytte vi båda två jobb och av den anledningen blev det heller inte aktuellt att resa iväg. Tja och ovanpå det så har vi ju pandemin som har gjort sitt. Men NU, nu är jag riktigt redo.

Jag minns mitt första jobb som jag tog efter examen, det var som ekonomikonsult på Deloitte. Där var det tradition att man kickade igång jobbstarten med en Företagsresa. De var väldigt generösa och satsade väldigt mycket på sina anställda. Jag tror bestämt att man varje år la utbildningar/konferenser utomlands. Själv hann jag med två veckor i Portugal på Staffschool innan jag bytte arbetsgivare. Det var också där som jag lärde känna min väninna Jenny som jag idag jobbar med igen. Vi har så många minnen tillsammans från just denna företagsresan. Det var verkligen ett perfekt sätt att lära känna alla nya kollegor på.

Eftersom jag är ett sådant stort fan av att åka utomlands vill jag passa på att lyfta fram Travel2 som arrangerar just företagsresor utomlands. Att arrangera en konferensresa utomlands behöver inte bli så mycket dyrare än det är att förlägga den hemma i Sverige. Däremot blir det garanterat mer uppskattat hos kollegorna om man får lyxen att även komma iväg och uppleva ett annat land. Hade jag fått föreslå en konferensresa utomlands hade jag sagt Island. Jag har själv redan varit där och det är verkligen ett underskattat land. Naturen är alldeles magisk och det är mycket av sevärdheterna som ligger kring Reykjavik med omnejd. Perfekt upplägg för Team-aktiviterer och garanterat en destination som alla hade lagt på minnet för en lång tid framöver. St Petersburg är också en destination som jag gärna hade åkt till och förhoppningsvis kommer att göra med jobbet eftersom jag jobbar mot bland annat Ryssland. Det tar dessutom bara 1,5 timme med direktflyg att resa dit!

Hur som helst, funderar ni på att planera en Företagsresa vill jag tipsa er om att spana in Travel2!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.