Lady in Gold!

Har jag sagt att jag älskar “dräkt-jackor”, det var kärlek vid första ögonkastet på den här skönheten från Cavaliere Femme och ihop med blusen blev det full pott! Knapparna, strukturen och färgen. WOW!! I den här outfiten känner jag mig precis sådär feminin och stilfull som jag önskar när jag klär upp mig och jag älskar outfits som man kan bära såväl till kontoret som till fest. Det finns dessutom en matchande kjol till som jag är så sugen på att införskaffa! Jag har sedan tidigare en dräktjacka från samma märke och jösses som jag har använt den, jag insåg precis att jag måste lämna den på kemtvätt vilket jag fullkomligt har glömt bort! Jag skyller på att graviditeten kom emellan!

För er som bor här i Limhamn finns bland annat kavajen som jag bär i denna outfiten hos Eriks Limhamn, dessa dagar är det extra viktigt att vi försöker supporta våra lokala butiker. Jag tycker så himla synd om alla företagare som måste ha det så tufft, tänk hur många som redan på denna korta tiden har tvingats gå i konkurs. Själv har jag fått lägga vissa planer på is, något som jag hade sett så otroligt mycket fram emot men det är inte gångbart när marknaden ser ut som den gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.