Lavendel – min favoritperenn

Lavendel

Lavendel – min favoritperenn

Snart står hela trädgården i blom, jag längtar! Jag blev alldeles lyrisk när jag såg att mina tulpaner som jag planterade i höstas är på väg upp! Det är verkligen så spännande att se hur det färdiga resultatet kommer att bli. Jag planterade nämligen en hel rabatt full med tulpanlökar. Blomsterhav är något som jag fullkomligt förälskat mig i, det går kanske hand i hand med att jag gillar att fotografera. Bilderna blir nämligen så drömmiga när man fotar ett hav av blomster.

Denna bilden är gammal ur arkivet och visar en av våra lavendelhäckar, vi har två stycken! När det kommer till Lavendel så är det helt klart min favoritperenn. Färgen, formen, doften och sen så är de väldigt lättskötta! Vår Lavendel var dessutom den enda blomman som inte drabbades av ohyra förra sommaren. Så till er som funderar på vilken perenn ni ska välja är Lavendel ett hett tips!

Vi har förresten lagt en beställning på Dahlior nu, det blev fyra olika sorter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.