Lavendel och stockrosor

Lavendel

Lavendel och stockrosor

Äntligen är tiden då vår lavendel står i blom kommen. Till min stora glädje har även några vackra stockrosor hittat hit och fortplantat sig längst med staketet ut mor gatan. Oj vad jag hoppas på att det blir fler utav dem. Det är lite utav Limhamns signum i mina ögon. Var och vartannat hus har dessa ljuvliga blomster utanför sina hus. Än så länge har vi bara rosa men jag hoppas på en skön mix tids nog.

Jag lockade med barnen ut för att plocka lite lavendel i veckan. Förutom att fylla alla småvaser med denna väldoftande blomma var även syftet att försöka fotografera mina små. Jag tog nämligen bilder på dem på samma ställe för exakt ett år sedan. Kul att se hur mycket som har hänt sedan dess. ni finner inlägget med bilderna här (klick). Elsa är verkligen så pluttig på dessa bilderna och även Ludwig ser så liten ut. Det får bli tradition att knäppa av bilder framför lavendelhäcken så länge vi bor i detta huset…

Syskonkärlek

Elsa vägrade att ha några andra skor än dessa ”smutsvita” och givetvis med strumpor i. Jag hade ju hoppats på ett par sandaler för bildernas skull men det vägrade bägge två. Plocka lavendel Lavendelbukett Plocka lavendel Syskonkärlek Syskonkärlek Syskonkärlek Lavendel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.