Lavendelhäck – en enkel perenn

Lavendelhäck Lavendelhäck

Lavendelhäck – min favoritperenn

Nu står snart vår Lavendelhäck i full blom och hur ljuvligt är inte det? Jag längtar tills hela trädgården blommar! Känner mig dock något stressad över att vi ännu inte har hunnit plantera alla blommor. Vi saknar fortfarande några i rabatterna och sen vill jag såklart ha min Jätte Verbena i en utav krukorna men tiden har inte räckt till. Får se om jag hinner köra till blombutiken senare i veckan. Hur som helst, om ni vill ha en enkel men vacker Perenn så är det Lavendel ni ska ha. Alltså, titta vilket hav av lila skönheter! De doftar dessutom alldeles ljuvligt de där små blomsterna.

Ikväll när maken kom hem från jobbet stod jag redo med träningsväskan och cyklade till gymmet så fort han satte fötterna innanför dörren. Känslan av att äntligen kunna träna, efter en hel evighet av sjukstuga, var underbar! Nu är målet att få till två träningstillfällen i veckan och låt nu ingen sjukstuga sätta stopp för detta!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.