Lavendelhäck i blom

Lavendelhäck Lavendelhäck

Lavendelhäck i blom

Nu har trädgården börjat blomma och jösses så vackert! När man går förbi rosenbuskarna i trädgården så doftar det ljuvligt, för att inte glömma bort Lavendeldoften! Lavendel är helt klart en av mina favoritblommor, dock så önskar jag att den kunde stanna lite i omfång. Här längs med staketet börjar den nästan bli lite för stor för mitt tycke. Inte ofta som man klagar på att en blomma faktiskt växer!

Härom dagen var jag ute och sprayade mina Dahlior med såpalösning, till min stora fasa har de första bladlössen gjort intåg i trädgården. På riktigt får det mig att tappa suget till att en ha några blommor. Även äppelträden har fått ohyra i form av larvnät, alltså det är så äckligt. I ett nät hade larväggen knäckts och larverna låg och sprattlade. Ve och fasa!

Nu har vi i vart fall gjort slag i saken och beställt en Robotgräsklippare som har anlänt lagom till helgen. Min kära man inbillar sig att han ska hinna med gräva ner slingan i marken redan på lördag. Jag har dock hört att det är rätt mycket jobb med det där så vi får se hur det blir med det. Det ska hur som helst bli SÅ skönt att regelbundet kunna underhålla gräsmattan för det har verkligen misskötts hittills. Allt som kan effektiviseras är välkommet i vårt hem…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.