Lekstuga i behov av uppfräschning

Lekstuga Lekstuga

Lekstuga i behov av uppfräschning

Jag gillar verkligen placeringen av vår lekstuga, den är liksom lite gömd bakom träden i ett av hörnen. Däremot hade jag själv valt en helt annan lekstuga än den här, om jag själv hade bestämt. Den här lekstugan stod på tomten när vi flyttade in och barnen har verkligen lekt massor där inne. Både Ludwig och Elsa tycker om att stå där inne och ”laga” mat som de sedan serverar till oss. Nu är den dock i behov av en uppfräschning. Den behöver målas och stegen upp till taket gick sönder första året när vi hade midsommarfest här hemma. Sen har det stått på min ”to do” ända sedan vi flyttade in att jag ska inreda den lite trevligare men tiden räcker aldrig till. Det finns ju så många söta lekstugor att välja emellan och jag funderar på om vi rent av ska byta ut denna till en ny…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.