Like good old days!

Skärmavbild 2016-01-17 kl. 00.41.38

Som barn på nytt! Vi mötte upp lite vänner på Interpool igårkväll, det var första gången jag var där och jag måste säg att jag blev positivt överraskad! Det var som att slungas femton år bakåt i tiden och åter igen befinna sig på skolans fritidsgård. Vi spenderade med andra ord lördagskvällen med att spela Shuttle Board, Rundpingis och Dart! Viktigast av allt var ju såklart att jag och CJ vann sista rundan i Dart mot Patrik & Ingrid, det var knappa marginaler och spänningen vart olidlig men så avslutade jag med sätta pilen rakt i tvåan och således kamma hem vinsten! För övrigt var jag ganska kass i alla tre sporterna och till min förvåning var jag inte alls lika dålig förlorare som jag annars brukar vara och det är ju positivt!

Helt klart ett tips på rolig gruppaktivitet! Nu är det dock jobb som gäller för min del, jag tänkte sitta hemma fram till lunch och sen blir det en runda in till kontoret för att avsluta det sista med rapporteringen.

Hörs lite senare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.