Linbanan på Kolmården

Kolmården Linbanan Kolmården

Linbanan på Kolmården

Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg var Linbanan utan tvekan höjdpunkten på vår Kolmården-vistelse. Framförallt den första turen som vi åkte precis innan stängningsdags. Parken var i princip folktom och tystnaden och spänningen när man gled omkring ovanför trädknopparna var magisk. Båda barnen var så förväntansfulla, även om Elsa till en början var rädd. Ludwig var lyrisk och började genast att tjata om att åka linbanan igen så fort vi klev ur vår första tur. Därför bestämde vi oss för att åka den ännu en gång dagen efter men då blev det strax efter lunchtid varpå vi fick stå 50 min i kö och precis när vi var framme outade Elsa att hon hade gjort nummer två i blöjan och vi hade inga blöjpåsar med oss. Vi fick snällt be om en plastpåse innan vi hoppade på och bytte helt enkelt blöjan på högre höjder.

På tal om blöja så är vi inne på andra dagen av potträning. Elsa har accepterat att det inte blir någon blöja och vill bara ha trosor men hon har stretat emot hela dagen när det kommer till att sitta på pottan/toaletten. Hon håller sig in i det sista tills hon verkligen inte kan hålla det inne längre och nu fram mot kvällen lyckades jag lyfta henne på toalettsitsen så att hon kissade i princip en hel omgång ner i toaletten (visserligen skrikandes/gråtandes) och efteråt blev hon så himla stolt. Hon ville genast gå ner och berätta för pappa att hon kissat på stora toaletten så låt oss nu hoppas på att det var vändpunkten. Morgondagen återstår till bevis.

Idag har vi hängt med lillebror m familj precis hela dagen. Vi möttes upp på Sommarlov och körde sedan hem till oss för mat och häng. Väldigt mysigt och kusinerna hade så roligt tillsammans.

Giraff Kolmården Kolmårdens djurpark Linbanan Kolmården Linbanan Kolmården

Jag bar en linneklänning från Stenströms första dagen, tyckte den passade så bra in på ”safari-temat”.Linbana Giraff Bebisgiraff Lejon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.