Livets första handväska

Handväska för barn Handväska för barn

Handväska för barn

Alltså jag kunde verkligen inte motstå att klicka hem denna söta handväskan från Newbie sist jag beställde kläder ifrån Kappahl. Elsa fattade tycke direkt och ville genast ställa upp på en outfitbild när jag frågade henne. Sådan mor sådan dotter, haha! Den här damen är för övrigt inne i världens piggelin-fas. Hon VÄGRAR att somna om kvällarna. Då har vi ändå strypt middagsluren till 30 min. Sen är jag lite tveksam till om de faktiskt håller den tiden på Förskolan men när vi frågar så har hon inte sovit längre. Det är dock lite märkligt att vi inte har det här problemet på helgerna. Nåväl, från och med nu stryker vi sovstunden så får vi se hur det går. Det kan väl ändå inte vara meningen att barnen ska vara upp lika länge som oss vuxna? Igår gick hon och la sig halv elva, samtidigt som oss! Dessutom kommer hon och Ludwig helt i osynk med tiderna.

Jag insåg när jag tog bilderna att skorna blivit för små så nu har hon bara Ludwigs gamla gympadojjor…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.