Lördagsmorgon

Vi gav varandra lite sovmorgon idag. Det behövdes för dels så höll grannen Studentskiva till in på småtimmarna och dels så fick Elsa nattskräck vid fyra så sömnen har lyst med sin frånvaro. Jag känner att jag inte är tillbaks på 100% än, fortfarande lite snorig men framförallt trött och slö. Av den anledningen blir det inte många knop gjorda för vår del idag. Önskar att vi hade kunnat gå ner till stranden men vi får se, vädret kommer i vart fall att tillåta det.

Just nu är byggarna här och fixar golvet i källaren. Vi ska ha samma klinkerplattor som i den andra delen av källaren. Oj vad jag vill bli klar med detta projektet nu och framförallt att uterummet blir färdigt. Målet är ju att fira Midsommarafton här hemma även i år och då vill jag duka upp där inne så att man säkrar sig mot dåligt väder. Nåväl, projektet skulle ta ca 3-4 veckor men halva tiden har redan gått och då är inte ens källaren klar så vi får se. Det är ju en del jobb även med Uteummet samt att vi ska montera två ventiler på vinden.

Hoppas ni får en härlig helg! Snart är jag back on track med att fotografera lite mer igen och då blir det roligare att uppdatera bloggen också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.