Ludwig & Elsa

Syskon

Ludwig & Elsa

Jag bjuder på lite bilder ifrån helgen, man får ju passa på när man får feeling och tar med kameran! Älskar verkligen att fotografera dessa två när de är in action med något bus! Det är då det blir absolut bäst bilder! Jag älskar även våra små familjeutflykter, då hämtar jag energi! Barnen tycker att det är spännande och det blir liksom inte alls samma intensitet som när man bara är hemma. Picknick är för övrigt det bästa de vet så vi har alltid med oss någon fika när vi åker iväg. Det är även det bästa vi vet med barnen för då kan de springa omkring och leka så snart de tröttnat på att sitta stilla.

Det blir oftast utflykter i närområdet för vi kämpar nämligen en del med Elsas sömn och att åka bil för långt utan att barnen ska ta sig en lur är i princip omöjligt. Om den där damen sover en minut längre än en halvtimme är det i princip omöjligt att få henne i säng på kvällen. Lite trist att man anpassar dagarna efter det men ni som vet ni vet! Kvällarna är heliga!

Syskon

Jag är för övrigt så glad att dessa två har varandra. Kärleken mellan dem är så tydlig och jag hoppas verkligen att den kommer att vara för evigt. Undrar just om man som förälder kan påverka det eller om det rent av ligger utom ens kontroll? Jag ska hur som helst göra mitt absolut bästa för att de ska förbli bästa vänner…

Syskon Syskon

Lillasyster

Tänk, för ett år sedan satt hon i gipsvagga…

Lillasyster Syskonkärlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.