Ludwigs 2års kalas

Det var en nöjd liten 2 åring som gick och la sig igårkväll efter ett supermysigt kalas för familjerna. Som ni såg i förra inlägget hade vi pyntat kvällen innan efter att Ludwig hade gått och lagt sig, hans kommentar när han såg pyntet morgonen efter var ”WOW” vilket måste vara högsta betyg från en 2 åring. Till frukost tillagade vi bananpannkakor som serverades med blåbär sen fick han två paket från oss, ett nytt tåg samt några nya tågskenor till BRIO-banan. Vi har även beställt en luftballong (inredningsdetalj) till hans rum som inte har kommit än och sen ska jag göra ett fotoalbum med de bästa bilderna från året som har gått, mitt mål är att göra ett album per år till barnen (åtminstone de första åren för då händer det så mycket med utvecklingen).

Det är så svårt att köpa presenter, eftersom han fyller år så tätt inpå julafton blir det nästan lite för mycket med alla leksaker så vi försöker köpa lite andra saker också.

I år blev det bara ett tårtkalas, förra året bjöd vi in till lunch följt av tårta men vi kände att det hade blivit lite övermäktigt att stå med detta året och med facit i hand var detta alldeles lagom. Han ska ju även ha ett barnkalas och nästa helg kommer mormor & morfar och firar honom…

Tårtan beställde vi på Katarina Bageriet här i Limhamn, deras princesstårtor är sååååå goda!

Morbror Alex och kusin William samt farmor hjälpte till att öppna paketen, Ludwig vill gärna involvera hela familjen i precis allt han gör. 

Jag älskar Ludwigs nya outfit som han fick av mormor & morfar i julklapp!

4 comments on “Ludwigs 2års kalas

  1. Så fina krukor du har i fönsterna, kommer du ihåg var du köpt dem? Med vänlig hälsning, Jenny

    • Tack snälla! De är från Isadeco, finns att beställa från deras webbutik men finns även på tex Åhlens. 🙂

  2. Stort grattis till Ludwig! Tänk att han redan är två år?!?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.