Ludwigs nya vrålåk

Alla dessa underbart söta leksaker som finns till barnen, man vill ju nästan köpa dem enbart för designens skull! Den senaste i raden som har fått flytta in här hemma är en balanscykel från Trybike och jösses vilken fenomenal uppfinning! Med denna cykel tränar barnet i ett tidigt skede upp sin balans, till en början med tre hjul och när tekniken sitter och balansen är tillräckligt bra skiftar man så att cykeln enbart har två hjul. Ludwigs kusin Benjamin som flitigt använde en balanscykel lärde sig direkt att cykla utan stödhjul när det sen var dags för en “riktig” cykel. Ludwig älskar verkligen att köra runt med sitt nya vrålåk och han kommer upp i en hiskelig fart så vi måste införskaffa oss en ny cykelhjälm också, hans gamla har han vuxit ur så den får Elsa ärva tids nog.

Lite komiskt att han redan andra dagen råkade köra punktering på framdäcket, vi hade nog varit lite slarviga och missat en liten spik som förmodligen hamnat på plattorna efter att vi påbörjat renoveringen av uterummet och givetvis lyckas han få den rakt in i framdäcket precis när jag knäppte av bilden nedanför. Vi köpte dock ett punkteringskit så vi har redan hunnit att laga det…

Vi väntade länge på att cykeln skulle komma in på lager från det att vi hade beställt den för det var stora förseningar hos leverantören men nu finns det alltså påfyllt hos Andemors Verden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.