Måla om – nyanser av beige

30-05 y20r
15-05 t-20r
Måla om – nyanser av beige

Som jag redan nämnt har vi beslutat oss för att måla om här hemma. Idag har vi vitt i alla rum förutom på barnens och nu tänker vi istället ha beige i alla rum förutom på barnens. Eftersom vi har haft en inredningsarkitekt-firma involverad på det nya kontoret passade jag på att fråga dem om en fin beige nyans och de gav mig lite olika tips. I helgen slog vi slag i saken och testmålade två utav dem. Den ena är exakt samma nyans som på STRING-hyllan som vi har i vardagsrummet, det vore ju så snyggt att måla väggen i samma färg (precis som på bilden nedan som jag knäppte av inne på Svenssons i Lammhult när jag letade inspiration). Nu när vi har provmålat den kulören på en pappskiva tycker jag dock att det blir lite för mörkt att måla hela huset i den kulören. Den andra beiga nyansen som vi målat med (syns på bilden ovan) upplever jag som alldeles för ljus så nu inväntar jag att en tredje nyans ska torka så att jag sedan kan ta ett beslut om vilken kulör det blir. Jag tror att det lutar åt den sista som jag inte har visat än för den ser så fin ut!

Det blir jag och min kära mor som kommer måla det mesta här hemma. Maken min sa bara ”blanda inte in mig” när jag la fram förslaget om att måla om! Det är verkligen jag som är den drivande i vårt förhållande, haha! Får se om han kan ta kidsen och köra hem till sina föräldrar i alla fall. Tur jag har min kära mor som ställer upp i vått och torrt! Hon lovade dessutom bort Jocke i hans frånvaro så vi får se om jag kan få en hjälpande hand även från honom. Han är ju trots allt vår ”Fixar-Jocke” och nu är det ett tag sedan vi ringde in honom!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.