Matbordslampa som får ta plats

Matbordslampa

Matbordslampa med pondus

Jag är så sjukt nöjd med vår matbordslampa, den blev verkligen pricken över i:et hemma hos oss. Den går helt i stil med vår övriga inredning och jag älskar att den får ta plats. Det är ju ingen diskret pjäs om man säger så. Det behövdes verkligen här inne! Så roligt dessutom att jag fått så många frågor om lampan! Vi har alltså den stora versionen som är hela 120cm i diamater. Från början hade vi bestämt oss för den som är 90cm i diameter men det var lite längre leveranstider på den och jag hade inte tålamod att vänta. Haha, jag i ett nötskal. Först fick jag en chock över hur stor lampan var och kände genast att den skulle bli FÖR stor. Till min stora glädje ändrade jag helt uppfattning när vi sedan fick upp den! Den är alldeles perfekt i storlek! Så jkla cool!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.