Maxi-Cosi och 2 x nöjda kids

-reklam för Baby Plus-

Maxi Cosi

Maxi Cosi och 2 x nöjda kids

Jag förstår inte vad som händer med tiden. Sedan vi fick barn har den bokstavligt talat rusat oss förbi. Tänk att det här är fjärde i raden av bilstolar som vi har införskaffat till Ludwig. Var bilstol har fått honom att växa som person. Han blir liksom sådär mallig var gång det är dags för en uppgradering eftersom han inser att han verkligen har vuxit och blivit större. Detsamma med Elsa, även om hon alltid får ta över Ludwigs gamla prylar så blir hon så otroligt mallig. Nu har vi två framåtvända bilbarnstolar och bara det är en milstolpe. Nu får man betydligt mer plats där bak. De bakåtvända bilstolarna är om något otympliga! Elsa älskar att åka framåtvänd och är numer alltid nöjd när det vankas biltur, det var lite sämre på den fronten innan vi bytte hennes bilstol.

Maxi Cosi Maxi Cosi
Maxi Cosi Kore Pro i-Size Car Seat

Valet föll för denna smidiga bältesstolen från Maxi Cosi som har en unik design som gör det enkelt för Ludwig att ta sig i och ur stolen själv. Han kan till och med knäppa bältet på egen hand. Bältesstolen är rekommenderad från 4-12 år men när jag råkade nämna på Instagram att Ludwig skulle sitta i denna stolen tills han blev tolv år blev jag bombarderad med meddelanden. Så här i efterhand inser jag själv att han förmodligen inte kommer att vilja sitta i en bältesstol tills att han är tolv år, haha. Nåväl, jag hoppas på att han ska vilja åka i stolen så länge som möjligt för det känns betydligt säkrare att ha barnen sittandes i en sådan snarare än direkt på sätet.

Stolen har ett extravadderat säte och ett ryggstöd som anpassas efter bilens stolsrygg. i-Size är en utökad standard som ställer högre krav på säkerheten i bilbarnstolar. Utöver de lägsta kraven ger Kore därför överlägset skydd vid t.ex. sidokollisioner. i-Size är en utökad standard som ställer högre krav på säkerheten i bilbarnstolar. Utöver de lägsta kraven ger Kore därför överlägset skydd vid t.ex. sidokollisioner.

Utöver säkerheten i stolen gillar jag verkligen designen. Den känns modern och slimmad och passar perfekt in i bilen. Jag gillar även att den monteras med Isofix, det är på riktigt så smidigt! Denna bältesstolen kan man även använda utan isofix men jag är så glad för att vi har den funktionen i bilen.

Vi beställde bilstolen online från BabyPlus webbutik, snabb leverans och utsökt service. Oftast kan man spara några slantar genom att beställa direkt från Holland, ett litet tips om ni tex är på jakt efter barnvagn.

Bilbarnstol

Ludwig älskar sin nya bältesstol och hoppar med glädje upp i stolen när det vankas bilturer.  Bilbarnstol

Jag måste även slå ett slag för bilstolen som Elsa sitter i, även den från maxi Cosi. Den är så smidig eftersom man kan rotera den vilket gör det så mycket enklare att placera barnet i bilstolen. Nu vill Elsa oftast klättra upp i bilstolen själv (hon härmar Ludwig i allt) men de tillfällen som man behöver bära henne är det en alldeles fenomenal funktion… Maxi Cosi Bilutflykt Bilbarnstolar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.