Maxmarakappa och röda läppar

Maxmarakappa

Maxmarakappa och röda läppar

Ett av förra årets absolut bästa köp är utan tvekan min Maxmarakappa. Jag ångrar inte en sekund att jag slog till på denna kappan, även om jag först tvekade på längden eftersom jag är så kort. Jag älskar den och jag känner mig så fin i den. En klassiker som kommer att få hänga med länge. Precis som mina Gucci-loafers som jag köpte vid samma tillfälle, fortfarande kär i dem. Jag inser dock att jag måste sula om dem och behöver därför tips på bra skomakare i Malmö. Vad är det för vits att sätta på lädersulor som slits i ett nafs? Är det inte meningen att man ska kunna gå i sina skor? Just det, mina brillor hör också till ett av förra årets favoritköp. Något som jag har insett med åren är att jag verkligen planerar mina köp så mycket bättre än förr. Nu köper jag långsiktigt och investerar därför lite mer pengar i varje köp men det lönar sig eftersom jag oavkortat köper klassiska plagg som jag inte tröttnar på.

Nu till veckan som kickades igång med kontorsvisning i Hyllie och närmare bestämt The Point! Wow vilken utsikt, synd bara att alla kontor med utsikt mot havet redan är uthyrda. Samma morgon mötte jag upp Linda för outfits-fotografering, vi har verkligen fått in en bra rutin som jag hoppas ska hålla i sig. Vi var klara så snabbt att vi till och med hann med en morgonkaffe tillsammans innan jobbdagen började. En hel halvtimme satt vi och tjattrade om allt och ingenting och jag tror bestämt att vi slukade tre koppar svart kaffe på den stunden, haha.

Maxmarakappa Maxmarakappa

Kappa: Maxmara / Brillor: Chanel / Jeans: Filippa K / Väska: Mulberry

2 comments on “Maxmarakappa och röda läppar

  1. Åh vilken fin kappa, vilken modell är det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.