Midsommaroutfits för stora och små

Jag hoppas ni alla har haft en underbar midsommarhelg! Jag tog lite ledigt från bloggandet eftersom vi dels hostade midsommar här hemma och dels hade finbesök från Stockholm hela helgen. Vår midsommar blev verkligen över förväntan, det var nämligen ganska oklart hur vi skulle få ihop allt så sent som kvällen innan. CJ’s föräldrar hjälpte oss att montera partytältet som vi från början skulle husera i men när vi väl hade fått upp det insåg vi att det med största sannolikhet skulle blåsa bort om vi lät det stå kvar så där och då beslutade vi oss för att montera ner tältet igen och kom i samma ögonblick på att vi kunde duka i uterummet. Jag trodde verkligen inte att det där rummet skulle rymma 16 vuxna och 8 barn men det gjorde det, även om det blev något trångt. Härmed har det korats till årets festlokal!

Jag kan väl säg att midsommar inte längre är som förr, det märks tydligt att vi gör utrymme för en ny generation och att hålla koll på alla dessa småttingar är minst sagt ett heltidsjobb. Jag är glad att vädret blev så pass bra att vi kunde hålla oss utomhus för det hade blivit KAOS annars, vi behöver barnsäkra hemmet! Jag undrar just hur min mamma bar sig åt för hon behövde aldrig plocka undan alla saker för barnens skull och då var hon ändå ensamstående med tre småttingar, jag får fråga henne om lite tips så kanske vi slipper byta ut all inredning här hemma. Hur som helst, jag ville bara kika inom här och säga hej innan vi placerar oss i soffan för resten av kvällen!

Det var med nöd och näppe att jag fick till en midsommarkrans, en halvtimme innan gästerna anlände satt jag och band ihop de här kransarna till mig och Ludwig och så här i efterhand är jag så glad att jag hann med det. Tänk att han låg i min mage förra midsommarafton och nu är han så här stor, jag minns att jag var rädd att det skulle synas att jag var gravid för det var lite tidigt att berätta det och nu när jag ser tillbaks på outfitsbilderna (som ni finner här) som jag knäppte av den dagen så kan jag skratta lite för mig själv för det syntes verkligen inte.

I år bar jag kjolen från Sand och blusen från filippa K som jag nyligen beställde på rea och precis som jag förutspådde kräkte Ludwig ner blusen, så himla trist för det är kemtvätt på den! Hur som helst så såg jag att det nu är 15% på alla reaplaggen på Boozt, den rosa kjolen som jag köpte är slutsåld men den finns i svart och ni finner den här (klick). Ludwig bar sina nya hängselshorts från Newbie som han fått från farmor & farfar, han fick dock byta om ganska snabbt eftersom det blev för kallt att vara barbent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.